13 september 2023

Aan de slag in de bouw na zware knieoperatie

Na twee jaar gewerkt te hebben op onze vestiging in Bergen op Zoom, ging onze collega Johan eind augustus met vervroegd pensioen. Hij heeft ruim 43 jaar gewerkt in de bouw en maakt nu dankbaar gebruik van de zwaar werk regeling.

Dat hij twee jaar geleden weer aan de slag ging in de bouw was niet vanzelfsprekend. Eerder had hij namelijk een zware knieoperatie gehad. Hij was bang dat de problemen zouden opspelen bij langdurige belasting. Voor ons was dit niet per definitie een no go. Samen zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden.

In overleg met het UWV hebben we hem een baan aangeboden. We hebben duidelijke afspraken gemaakt, dat hij een stap terug zou kunnen doen als hij weer last kreeg. Ook hebben we gekeken naar passende werkzaamheden. Zodoende heeft Johan nog twee jaar met plezier bij ons op de service afdeling gewerkt, waar hij klein bonnenwerk deed. Win win dus. Wij konden een ervaren vakman als Johan goed gebruiken ter versterking van ons team. Johan kon weer aan de slag in de bouw, daar waar zijn hart ligt!

Ook werken bij De Kok Bouwgroep? Bekijk onze openstaande vacatures!

Volg ons op social media: Instagram, Facebook, LinkedIn.

 

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht