9 mei 2018

Al 5 jaar binnenpakket renovaties voor WSW

Sinds 2014 renoveren we elk jaar heel wat badkamers, toiletten en keukens voor Woningstichting Woensdrecht. Dit jaar is het inmiddels al het vijfde jaar, een mooi momentje om dit partnerschap te vieren!

Woningstichting Woensdrecht  is een betrouwbare woningcorporatie die middenin de samenleving staat. Zij stellen de wensen van hun bewoners centraal en hebben bijzondere aandacht voor ouderen en mensen die wat extra aandacht nodig hebben.

Na de zomervakantie starten we dit jaar met het renoveren van 35 toiletruimtes, 31 keukens en 27 badkamers. Het complex ‘De Wilg’ bestaat uit 34 eengezinswoningen en 4 seniorenwoningen. Tevens zullen we tijdens de renovatie van de badkamers, de dakramen vervangen bij de eengezinswoningen. Hierbij wordt de bestaande dakbetimmering op de dakbalken vervangen door dakbetimmering tussen de balken zodat er meer sta-ruimte wordt gecreëerd. Ten slotte zullen er droger aansluitingen worden gerealiseerd naast de wasmachine aansluitingen in de badkamer.

Ons vaste Bipa team werkt met vaste partners samen om ook dit project weer tot een succes te maken met tevreden bewoners.

 

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht