20 januari 2021

AniCura Dierenziekenhuis Breda

De samenwerkingsovereenkomst met AniCura is getekend! De Kok Bouwgroep mag de volledige afbouw van het nieuwe pand van AniCura Dierenziekenhuis Breda realiseren.

Specialistische, diergeneeskundige zorg
Voor de specialistische, diergeneeskundige zorg voor huisdieren kun je terecht bij AniCura. In 2011 is AniCura ontstaan door een fusie van een paar van de beste dierenziekenhuizen in Scandinavië. In de afgelopen jaren hebben steeds meer artsen en klinieken zich hierbij aangesloten en inmiddels zijn er vestigingen in verschillende Europese landen. Zo vind je de dierenziekenhuizen onder andere in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland.

Nieuw pand
AniCura Dierenziekenhuis Breda zal dit jaar het nieuwe bedrijfspand aan de Asselbergstraat in Breda in gebruik nemen. Dit pand wordt in Q1 2021 gebouwd en zal nog voor de bouwvak casco opgeleverd worden. Na de bouwvak starten wij met de afbouwwerkzaamheden en naar verwachting leveren we het dierenziekenhuis in december 2021 op.

Het project
Wij zijn verantwoordelijk voor het uitwerken van het uitvoeringsgereed ontwerp, de bouwkundige werkzaamheden en voor de coördinatie van de werkzaamheden door installateur.

De bouwkundige werkzaamheden omvatten: het creëren we verschillende ruimtes, het plaatsen van deuren en kozijnen, de vloer-, wand- en plafondafwerking en het aanbrengen van vast inrichting. We creëren wachtruimtes, behandel- en spreekkamers, opnameruimtes, operatiekamers, sanitaire ruimtes en een artsenkamer. Ook realiseren we een röntgenruimte en een intensive care unit. Naast de ruimtes waar de zorg geleverd wordt, komen er in het pand nog een apotheek, een winkel, een magazijn en een kantoor.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht