29 juni 2022

Bedrijfsdag De Kok Bouwgroep 2022

Vorige week donderdag was onze bedrijfsdag bij Akkermans Leisure & Golf in De Heen! Na twee jaar met beperkingen door Corona konden we eindelijk weer met z’n allen samenkomen. Het was een prachtige dag met alle collega’s van onze drie vestigingen, waarin elkaar ontmoeten, samen plezier hebben en ook het opdoen van kennis centraal stond.

Een educatief ochtendprogramma

De ochtend stond, na het gezamenlijk ontbijt, in het teken van educatie. Collega’s konden zich inschrijven voor verschillende trainingen/workshops, onder andere Time Management, Coachend Leiderschap, Samenwerking en Communicatie, BPF Pensioen, FNV Duurzame Inzetbaarheid, Boks Clinic en de Bouwmarkt, mede mogelijk gemaakt door onze bouwpartners

Leuk om te weten is dat de Boks Clinic is verzorgd door onze collega Rodney, die naast zijn werk als uitvoerder een eigen boksschool runt. Op onze bouwmarkt waren verschillende bouwpartners/leveranciers aanwezig met een stand. Grotendeels gericht op de bouwpraktijk, met bevestigingsmaterialen, PBM’s, meetinstrumenten, gereedschap etc. Ook was er een hoek gericht op gezondheid. Wij willen Spit, Spax, Vilton, Laserliner, Milwaukee, Illbruck, Delta Plus, Sinke, Plan C en Ayo Care bedanken voor hun aanwezigheid.

Als afsluiting van de ochtend gaf de directie een bedrijfspresentatie om iedereen te informeren over de cijfers, doelstellingen en plannen voor de komende periode. Daarna volgde een heerlijke lunch.

Teambuilding

De middag stond geheel in het teken van teambuilding. Er werden verschillende activiteitenprogramma’s aangeboden, voor ieder wat wils. Van een golf clinic, een escaperoom en adventure golf tot bubbel-voetbal, happy hockey en het spel ‘wie is de mol’. De dag is afgesloten met een gezellige borrel.

Een geslaagde bedrijfsdag!

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht