13 maart 2018

Ben jij erbij, 24 maart?

De Pompejustoren is klaar en van iedereen

De toren op Fort de Roovere kan worden beklommen en op 27 meter hoogte kijkt men over de bomen heen. Bij goed weer is het uitzicht kilometers ver op het omringende land. Dat alleen al maakt een bezoek aan het Fort, de wallen, de grachten, de Mozesbrug én de Pompejustoren tot een speciaal uitje voor ons allemaal. Maar de toren biedt meer dan alleen een prachtig uitzicht.
De Pompejustoren biedt namelijk ook een podium aan muziek- kunst- en toneelgezelschappen. Ze biedt ruimte voor sportmanifestaties, exposities en legio andere culturele uitingen. Dit alles in de historische ambiance die het Fort uitstraalt.

Zaterdag 24 maart officiële opening

Zaterdag 24 maart staat de Pompejus toren in het middelpunt en is het terrein van Fort de Roovere het toneel van toekomstige gebruikers van de Toren en haar omgeving. Die middag vindt om 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) de grote opening plaats van de Pompejus toren met een spectaculair programma. Vanaf 15.00 uur begint het ‘Pompejus live’ programma met demonstraties van gebruikers uit het culturele en sportieve veld. Kom gauw kijken wat er allemaal mogelijk is op en rond de Toren. En wie weet wordt u ook toekomstige gebruiker van deze plek. Neem gerust uw kinderen mee, want ook voor hen is er die middag van alles te doen. Natuurlijk zijn er drankjes en hapjes te koop en kunt u zelf bepalen naar welke optredens u gaat kijken en luisteren. Eén ding is zeker: het wordt een en dag vol spektakel en beleving met kunst, historie, muziek, sport en theater! Aan het eind van de middag gaat u met het gevoel naar huis, ook daadwerkelijk mede bezitter te zijn van dit unieke bouwwerk! De Pompejustoren is van ONS, allemaal.

U bent van harte welkom op 24 maart. Entree is gratis.
Volg de toren op Facebook voor meer informatie over de 24e en de activiteiten daarna!

Koop ook een plank!
De Toren is gebouwd maar nog niet af! Het “Bouwen en Binden” aan onze Toren gaat nog door.

Op dit moment wordt gebouwd aan een sterke organisatie om de toren tot in lengte van jaren in goede conditie te houden én ervoor te zorgen dat er vaak voor u mooie dingen op de toren te doen zijn. Stichting Pompejus wil daar voor gaan. Het liefst samen met u. Hoe kunt u ons helpen? Koop een plank. Uw eigen plank! Steun daarmee de Toren financieel en “Bouw” zo mee aan dit iconisch project. Uw naam of tekst komt in de plank, uw “Binding” met onze Toren. Ga naar  www.pompejus.nl  en koop een plank. Gewoon doen! Alvast Bedankt.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht