16 april 2020

De komende jaren verduurzamen we ruim 4500 woningen!

In juni 2019 tekenden we de intentieovereenkomst om in de komende 4 jaar meer dan 2.000 woningen te gaan verduurzamen. Inmiddels hebben wij, met nog vijf andere bouwbedrijven en de woningcorporaties Thuisvester en Tiwos (bekend als de Brabantse Duurzaamheidsalliantie) de handtekeningen gezet onder de raamovereenkomst. Samen met de aannemersbedrijven van Agtmaal, Hendriks Coppelmans, Huybregts Relou en Zwaluwe Bouw gaan we in de komende vier jaar ruim 4.500 sociale huurwoningen in West-Brabant verduurzamen!

Constructief samenwerken
Het doel van deze samenwerking is om op zo efficiënt en effectief mogelijke manier, zoveel mogelijk woningen te verduurzamen. De gezamenlijke opdrachtverstrekking door opdrachtgevers, het delen van kennis en een uniforme aanpak door opdrachtnemers zorgt ervoor dat we sneller kunnen verduurzamen, tegen een hogere kwaliteit en lagere kosten. Het resultaat van deze intensieve manier van samenwerken is een win-win situatie voor beide partijen.

Sneller verduurzamen?
Staat u als woningcorporatie voor een grote verduurzamingsopgave van uw woningbezit en wilt u sneller verduurzamen tegen lagere kosten? Sluit u dan aan bij de Brabantse Duurzaamheidsalliantie. Hiervoor kunt u contact opnemen met Pierre Hobbelen, directeur-bestuurder Thuisvester.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht