19 november 2021

In uitvoering

De Potterhoeck Wouw binnenkort in de verkoop!

In 2022 start De Kok Bouwgroep met de realisatie van appartementencomplex De Potterhoeck in Wouw. Een kleinschalig nieuwbouwproject met in totaal 16 appartementen.

De Potterhoeck

Het plan is gelegen in de dorpskern van Wouw. De naam De Potterhoeck is een verwijzing naar het voormalige café/zaal ‘De Potter’ wat op deze plaats stond. Hiervoor in de plaats komt een modern gebouw van twee bouwlagen. In het complex bevinden zich twee liften en trapopgangen, hierdoor zijn de appartementen ook geschikt voor senioren en mindervaliden!

Van alle gemakken voorzien en een balkon of tuin op het westen

De appartementen variëren in grootte van 67 tot 88 m2. Ze hebben een ruime woonkamer, twee slaapkamers en worden opgeleverd met een complete badkamer. Voor de keuken is een stelpost voorzien. Ieder appartement heeft een eigen een balkon of tuin op het westen, een eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw én een externe bergruimte. Een aantal appartementen heeft naast de externe bergruimte, intern nog een bergruimte bereikbaar met vlizotrap.

Comfortabel en duurzaam

Er worden duurzame bouwmaterialen en installaties toegepast. De appartementen zijn voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp, een warmte terugwin installatie, vloerverwarming en triple beglazing.

Binnenkort in de verkoop!

Interesse? De appartementen gaan binnenkort in de verkoop bij Helmig Makelaardij. Inschrijven kan alvast via de website helmigmakelaardij.nl of loop binnen bij een van de kantoren!

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht