15 september 2020

Digitale koppeling systemen: efficiënter samenwerken in de keten

Een mooi artikel in magazine De Keten van september 2020. In dit artikel lees je over onze samenwerking met woningcorporatie Woonkwartier en hoe wij het proces van reparatieverzoeken gedigitaliseerd hebben. Resultaat is een win-win voor beide partijen. De digitale koppeling van systemen zorg ervoor dat het traject voor het dagelijks onderhoud efficiënter en gemakkelijker verloopt. Daarnaast is de de kans op fouten kleiner.

Wij zijn al jaren vaste ketenpartner van woningcorporatie Woonkwartier die in West-Brabant beheert ruim 9.500 woningen beheert. Voor een deel van deze woningen verzorgen wij het voor mutatie- en reparatieonderhoud. Maandelijks krijgen wij hiervoor honderden opdrachten. Sinds 2017 is er een digitale koppeling tussen onze systemen en verlopen reparatieverzoeken geautomatiseerd en digitaal. Van het versturen van opdrachtbonnen, statusinformatie tot de facturering. Lees hier het artikel ‘Sneller foutloos dagelijks onderhoud afhandelen’.

Service en onderhoud
Wij werken voor verschillende woningcorporaties en vastgoedeigenaren in de regio Zuidwest Nederland. Bekijk onze samenwerkingen op gebied van Service & Onderhoud.

Kom in contact
Ook op zoek naar een onderhoudsregisseur die volledig ontzorgt op het gebied van service en onderhoud? En die bij calamiteiten 24/7 bereikbaar is? Neem contact met ons op, wij vertellen graag over de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 076 – 5797470 of stuur een e-mail naar info@dekokbouwgroep.nl.

Bekijk ook: onze Actueel pagina.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht