28 maart 2018

DKB in een nieuw jasje

Nog een paar weken en dan is het zo ver! Na meer dan 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe, frisse uitstraling voor onze medewerkers. Samen met onze kledingcommissie, een zeskoppige delegatie gekozen door de medewerkers zelf, zijn we aan de slag gegaan. Een drietal leveranciers mocht ons hun beste pakket aanbieden, passend bij de kwaliteit die we leveren én passend bij onze huisstijl. Een lastige keuze aangezien er verschillende goede producten werden aangeboden. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de nieuwe Attitude lijn van Havep. De sportieve en hedendaagse lijn met rode accenten in de jassen sluit perfect aan bij de uitstraling van ons bedrijf.

Na een proefperiode van 2 maanden was de kledingcommissie overtuigd, hier gaan we voor. Een goede pasvorm, hoge kwaliteit en het ziet er goed uit! Ook voor klanten en relaties zijn we goed te herkennen met de extra grote logo’s op de achterkant van onze jassen.

Van der Avert
Samen met onze nieuwe leverancier die we van vroeger nog goed kennen, Van der Avert uit Bergen op Zoom, hebben we het meest optimale pakket voor onze medewerkers samengesteld. Met meer dan 30 jaar ervaring weten we zeker dat het met veiligheid rondom de kleding goed zit. De uitstekende service van deze lokale leverancier heeft ons ten slotte overgehaald om opnieuw voor Mels en zijn team te kiezen.

Duurzaam
Dat we duurzaamheid belangrijk vinden wist u waarschijnlijk al. Maar dit jaar gaan we nog een stapje verder. De oude bedrijfskleding wordt ingezameld en krijgt een tweede leven. Als wat.. dat blijft nog even een verassing! En ook voor het nieuwe pakket geldt dat we gaan recyclen. De oude of versleten kleding wordt ingezameld in speciale inzamelboxen waarna het gerecyclede textiel onder andere gebruikt wordt voor nieuwe producten zoals isolatiemateriaal, tapijten of tassen.

 

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht