24 september 2020

MVO: Duizend houten plankjes voor Basisschool de Krabbenkooi

MVO
Onlangs heeft Samen in de Regio ons in contact gebracht met ABBO Basisschool de Krabbenkooi en S&L Zorg in Bergen op Zoom. Op Basisschool de Krabbenkooi leren kinderen spelenderwijs, daarbij gebruiken ze allerlei materialen zoals bijvoorbeeld houten plankjes. Hiervan wilden ze er graag duizend hebben en allemaal in hetzelfde formaat! Daar hebben we samen met onze vaste partner Pontmeyer en cliënten van S&L Zorg voor gezorgd.

Wij hebben een berekening gemaakt voor een gunstige bestelling met zo min mogelijk restafval en onze partner Pontmeyer heeft het hout geleverd aan S&L Zorg. Vervolgens zijn de cliënten van ‘de drukkerij’ en ‘de tuingroep’ van locatie Sterrenbos aan het klussen geslagen om de plankjes te maken.

Wij werken graag mee aan dit soort maatschappelijke projecten in de omgeving, omdat we het belangrijk dat we als bedrijf iets betekenen voor de omgeving waarin we werken. Naast dat wij zorgen voor banen in de omgeving van Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout, willen wij van De Kok Bouwgroep ook bijdragen aan een fijne leef- en woonomgeving!

Benieuwd naar andere maatscahppelijke projeten? Bekijk onze actueel pagina.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht