9 oktober 2017

Duurzaam verbouwen bij ABN AMRO te Rotterdam!

Op 28 augustus is De Kok Bouwgroep bij de ABN Amro Bank in Rotterdam gestart met het ombouwen van de ‘Fortis’ bank tot de Bankshop ‘Anno Nu’. Bij de verbouwing zijn duurzame maatregelen toegepast voor  behalen van  een energielabel A en een BREEAM NL in Use Very Good certificaat.

De verbouwingswerkzaamheden zijn van start gegaan met het afvoeren van al het meubilair en apparatuur. Al het meubilair dat de ABN Amro bank zelf niet meer gaat gebruiken, is geschonken aan de stichting WMO Radar. Zij zetten zich in voor ontmoetingsplaatsen voor buurtbewoners.

In het nieuwe kantoor van ABN Amro zijn waterbesparende kranen, toiletten en witgoed geplaatst. Daarnaast is de verlichting aangepast naar LED-verlichting met aanwezigheidsdetectie. De buitenpuien zijn voorzien van HR+ glas en de gevel is geïsoleerd. Daarnaast zorgt de nieuwe klimaatinstallatie voor een klein stukje duurzame opwekking van energie omdat de warmte wordt teruggewonnen.  Wij zijn trots dat we samen met ABN AMRO duurzaam kunnen verbouwen!

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht