22 november 2017

In uitvoering

Energie Besparende Maatregelen Thuisvester

Thuisvester wilt een belangrijk deel van hun woningbezit de komende drie jaar verder gaan verduurzamen. In het totaal zijn er ruim 1700 woningen die energetisch verbeterd moeten worden naar een energie-index van ≤ 1,2 en waarbij het uitgangspunt is dat de levensduur van de woningen met 25 jaar verlengd zal worden. Voor deze opdracht zijn een drietal ketenpartners geselecteerd die samen gaan werken om dit te realiseren. De Kok Bouwgroep is daar onderdeel van!

Om een energie-index van ≤ 1,2 te bereiken, zullen verschillende energetische maatregelen en tevens aanvullende bouwkundige maatregelen ten behoeve van het onderhoud toegepast gaan worden. Voorbeelden hiervan zijn het isoleren van een vloerluik, na-isoleren van spouwmuren, vervangen van kozijnen inclusief HR++ beglazing, na-isoleren van de dakconstructie aan de buitenzijde, na-isoleren dakkapellen, vervangen  van het voegwerk en gevelherstel. Ook worden de bergingen van de woningen aangepakt.

In de periode 2018-2020 staan voor ons 600 woningen in Oosterhout, Sprundel en Sint-Willebrord op de planning. Een uitdaging, maar door onze ervaring dagelijks werk. Zo zijn wij op dit moment druk bezig met het toepassen van energetische en onderhoudsmaatregelen in de wijk Slotjes te Oosterhout. De renovatie van 128 huurwoningen is hier in volle gang.

Blijf op de hoogte van deze ontwikkelingen via onze website, Facebook & Twitter.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht