30 juli 2021

Feestelijke opening flat Gageldonk

Gisteren was het dan zo ver, de feestelijke opening van flat Gageldonk in Bergen op Zoom! Na een woordje van Marc van der Steen (bestuurder Stadlander) en Robbert van de Sande (directeur De Kok Bouwgroep) werd de vernieuwede flat in het bijzijn van de bewoners, medewerkers van Stadlander en onze vaklieden officeel geopend. Eén van de bewoners had de eer om het lint door te knippen. Onder het genot van een heerlijk frietje en drankje van Van Verswijveren hebben we de opening gevierd.

De werkzaamheden ten behoeve van de revitalisatie hebben bijna een jaar geduurd, maar het eind resultaat mag er zijn! De flat kan weer 40 jaar mee. Niet alleen het uiterlijk heeft een flinke opknapbeurt gekregen, ook hebben we energiebesparende maatregelen toegepast. Denk aan het plaatsen van nieuwe isolerende beglazing, het isoleren van de spouwmuur en het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Verder zijn alle woningen gasloos gemaakt en zijn er zonnenpanelen geplaatst op het dak.

Wij willen al onze bouwpartners bedanken voor de fijne samenwerking en de bewoners voor hun begrip gedurende de uitvoering van onze werkzaamheden!

Bekijk ook:

– Video plaatsen glasplaten: https://youtu.be/J9kjNffcOJA

Revitalisatie flat Gageldonk

– Flat Gageldonk krijgt een nieuw jasje

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht