18 juni 2020

In uitvoering

Flat Gageldonk krijgt een nieuw jasje

De handtekeningen zijn gezet! Daarmee is het groot onderhoud van Flat Gageldonk in de wijk Gageldonk-West in Bergen op Zoom een feit. Het doel is een duurzame én betaalbare woning voor bewoners. Wij kijken ernaar uit om samen met onze opdrachtgever Stadlander aan de slag te gaan met dit mooie project!

De flat wordt niet alleen verduurzaamd, maar krijgt ook een nieuwe, frisse uitstraling! Hierdoor past Flat Gageldonk goed binnen de vernieuwde wijk. Een super enthousiaste klankbordgroep (bewoners) heeft met ons en de architect Cier Architecten meegedacht over onder andere het ontwerp. Maar liefst 83% van de bewoners heeft ingestemd met de plannen. Dit betekent dat we in september kunnen starten de werkzaamheden.

Met isolatiemaatregelen, nieuwe kozijnen én zonnepanelen gaan de bewoners flink wat besparen. Door de nieuwe installaties van P. Jansen Installatietechniek worden de woningen gasloos en kan de flat er weer minimaal 40 jaar tegenaan. Met steenstrips, schilderwerk, een nieuwe entree en fantastische thema gevels kunnen bewoners trots zijn op hun Flat Gageldonk. Leuk om te weten is dat de bewoners zelf de invulling van de panelen hebben gekozen. In de afbeeldingen zijn symbolisch de straten in de wijk te herkennen.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht