28 april 2020

In uitvoering

Gezondheidscentrum Middelburg

Eind mei 2020 met de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum aan de Krooneveldweg in Middelburg. Hier zullen verschillende zorgverlenende partijen zich gaan vestigen.

Verschillende disciplines onder één dak
Binnen de gemeente Middelburg hebben verschillende eerstelijns zorgverleners elkaar opgezocht om samen tot de nieuwbouw van één eerstelijns gezondheidscentrum te komen. De mate van samenwerking tussen verschillende disciplines binnen de zorg neemt toe. Patiënten met complexe of meerdere aandoeningen hebben met meerdere (eerstelijns) zorgverleners te maken, daarom is het belangrijk dat zorgverleners goed samenwerken en de behandelingen met elkaar afstemmen. En dat wordt gemakkelijker met de komst van het nieuwe gezondheidcentrum.

Het gezondheidscentrum
RDH Architecten en Stedenbouwkundigen B.V. heeft het schetsontwerp gemaakt en RDH was verantwoordelijk voor de verdere uitwerking van het gehele ontwerp tot uitvoeringstekeningen. Het gebouw heeft een vloeroppervlak van circa 2.000M2 en wordt opgebouwd met een stalen skelet, metselwerk gevels en prefab betonnen vloeren. Eind mei 2020 starten we met de bouw, naar verwachting is de oplevering eind april 2021. VB+ Vastgoedmanagement is in dit project verantwoordelijk voor het bouwmanagement.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht