6 april 2022

In uitvoering

Hoogste punt Doorstroomvoorziening

Gisteren vierden we het hoogste punt bij de nieuwe Doorstroomvoorziening aan de Slingerweg in Breda. Hierbij waren aanwezig de wethouder, bestuurder en medewerkers van SMO, leden van de cliëntenraad, medewerkers van gemeente Breda, vaklieden van Van Dijk Made en onze eigen vaklieden.

We zijn de middag gestart met een welkomstwoord door de wethouder Maatschappelijke Opvang Arjen van Drunen, de bestuurder van SMO Judith Kuypers en directeur De Kok Bouwgroep Bart de Kok. Daarna vond de officiële handeling plaats, het hijsen van de vlaggen en hebben alle genodigden een rondleiding door het gebouw gekregen.

De nieuwe opvang biedt ruimte voor 40 tot 60 cliënten die hier tijdelijk zullen verblijven. Het is de bedoeling dat zij met maatwerk hulp weer kunnen toewerken naar een zo volwaardig mogelijk participatie aan de samenleving. Op de begane grond komen de entree, twee woonkamers, een keuken, een wasruimte, een berg-/bagageruimte, een aantal multifunctionele ruimtes en kantoren. Op de eerste en tweede verdieping komen in totaal 40 slaapvertrekken, waar 1 of 2 personen kunnen verblijven en een sanitaire groep met douches en toiletten. Op de tweede verdieping wordt een patio gerealiseerd waar cliënten en medewerkers van SMO kunnen verblijven.

We gaan toewerken naar de afbouw, voor de bouwvak wordt de nieuwbouw opgeleverd!

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht