31 mei 2023

In dierbare herinnering Toon Taks

Beste relaties,

Op 25 mei hebben we afscheid genomen van onze directeur en collega ing A.L.M. (Toon) Taks.

Toon is na een kort ziekbed op 64 jarige leeftijd overleden op 16 mei 2023.

We gaan hem missen als markante persoonlijkheid die veel voor ons bedrijf heeft betekend in de 10 jaar die hij bij ons heeft gewerkt.

Voordat hij bij De Kok Bouwgroep kwam heeft hij ruim 26 jaar bij Bouwbedrijf De Rooij Sprundel gewerkt. Begonnen als voorman/uitvoerder en doorgegroeid tot directeur aandeelhouder.
Voor de branchevereniging Bouwend Nederland heeft hij jaren deel uitgemaakt van het bestuur van de afdeling Brabant West.

10 jaar geleden is Toon bij De Kok Bouwgroep gaan werken als directeur. Zijn focus lag op de vestiging Oosterhout. De op onderhoud en service gerichte vestiging bracht hij naar een geoliede organisatie met een gezonde winstgevende omzet. Tevreden langdurige klanten en betrokken medewerkers waarmee hij soms al meer dan 20 jaar samenwerkte.

Vanuit zijn relatienetwerk bracht hij mensen bij elkaar. Dokterde vestigingoverstijgend aan renovatie en verduurzamings-ketens met verschillende teams voor onze klanten.

Wij herinneren Toon als een authentieke, integere man die bruiste van de energie. Iemand die bijna 40 jaar betrokken is geweest bij talloze projecten in West-Brabant.
Als mens was hij iemand die zich ergens helemaal in vast kon bijten. Hij kwam met oplossingen voor klanten waarbij hij er altijd voor zorgde dat er iets in beweging kwam. Mensen gunden hem het werk mede om zijn kunde, enthousiasme en gedrevenheid.

Hij stond voor zijn personeel die op hem konden rekenen. Hij genoot van het relatieonderhoud met opdrachtgevers, collega aannemers in de keten, bouwpartners. Hij was een mensen-mens.

Toon Taks als bouwondernemer van West-Brabant met grote betrokkenheid, is er niet meer. We gaan hem met zijn allen missen en blijven hem met veel respect herinneren als een bijzonder gedreven, energieke, kundige, authentieke en markante persoonlijkheid.

Wij wensen zijn echtgenote Rian, zijn dochter Danielle, schoonzoon Yvo, zijn kleinkinderen Evy, Bjorn en Yfke en naasten veel sterkte toe om het verlies van Toon een plek te geven.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht