21 juli 2022

Leerling Marvin officieel in dienst

4 jaar geleden ging Marvin bij ons aan de slag als leerling-timmerman. Nu mogen we hem officieel verwelkomen als collega. Van harte gefeliciteerd!

Marvin is 20 jaar en woont in Halsteren. Hij heeft de Bbl-opleiding Timmerman niveau 2 en 3 gevolgd. Een werken/leren traject, waarbij je vier dagen in de week werkt en een dag in de week naar school gaat. Het theoriedeel is verzorgd door Curio, het praktijkgedeelte door Bouwschool Breda.

Zodra je aan de opleiding begint gaat Bouwschool Breda op zoek naar een leerbedrijf. Omdat Marvin goede verhalen had gehoord over De Kok Bouwgroep, heeft zelf aangegeven graag bij ons aan de slag te gaan. Dat is natuurlijk erg leuk om te horen! Na een kennismakingsgesprek is hij bij ons gestart.

Gedurende zijn opleiding heeft onze leermeester Mhend hem begeleid en de kneepjes van het vak geleerd. Hij heeft ervaring op gedaan in de renovatie en nieuwbouw op een waslijst aan projecten. Woningrenovaties voor Woonstichting Woensdrecht, renovatie van Zwembad De Schelp, dakrenovaties in Goes voor Beveland  en in Dirksland voor Oost-West Wonen, de revitalisatie van ZRTI in Vlissingen, de nieuwbouw bij Kemet Europe, uitbreidingen bij Allied Mineral in Tholen en Lamb Weston Meijer in Kruiningen en het nieuwbouwproject Nieuw Altere in Halsteren.

Sinds kort is hij officieel bij ons in dienst. Waarom hij juist bij ons aan het werk wilde? “Het werk is leuk, er is een gezellige sfeer en het klikt gewoon goed”. Voorlopig is Marvin even klaar met school, maar wie weet wil hij in de toekomst zelf graaf het Leermeester certificaat halen of doorleren voor uitvoerder. Nu wil hij eerst ervaring opdoen.

En nog een leuk weetje, zijn jongere broertje is pas bij ons gestart als leerling!

Lees meer over het opleiden van leerlingen op onze actueelpagina onder het kopje ‘leerlingen’.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht