11 oktober 2019

Maak kennis met…

Regelmatig stellen we iemand voor uit onze organisatie. We vinden het belangrijk om onze medewerkers aan het woord te laten. Onze mensen zijn onze kracht! Dit keer stellen we een nieuwe collega voor Abd Alhussein.

Abd komt uit Syrië en heeft daarna een aantal jaar in Griekenland gewoond. Daar werkte hij als tegelzetter, samen met zijn broer. Inmiddels woont hij alweer een tijd in Nederland samen met zijn vrouw en kinderen. Abd is statushouder en druk bezig met het afronden van zijn inburgering. Daarom loopt hij nu twee dagen per week stage bij De Kok Bouwgroep. In december hoopt hij zijn inburgering af te ronden en officieel bij ons in dienst te komen.

Zijn collega’s geven aan dat de kwaliteit van het tegelwerk goed is! Abd is erg ambitieus en wil graag laten zien wat hij allemaal kan. Niet alleen tegelzetten maar bijvoorbeeld ook stukadoren. ‘Wanden, vloeren & plafonds, geen probleem!’ Zegt Abd.

Hij is erg blij om weer echt te kunnen gaan werken en vindt het team van de Bouwservice in Bergen op Zoom erg gezellig. Binnenkort gaat hij zelfs mee op een eerste teamuitje!

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht