24 juli 2017

Maak kennis met …

… Mitchel Heijne, leerling bij De Kok Bouwgroep!

Chirurg, dat is wat Mitchel als klein jongetje later wilde worden. Totdat het besef kwam dat je niet zomaar een chirurg wordt, maar een lange studie hiervoor nodig is. Op dat moment haakte hij af en besloot een hele andere richting op te gaan.

Het slaan met een hamer vond Mitchel op jonge leeftijd ook al leuk en het spel ‘Hamertje Tik’ was dan ook zijn favoriet. Tijdens zijn middelbare schooltijd moest al snel een richting gekozen worden en de keuze voor de richting bouwtechniek was dan ook zo gemaakt.

In september 2015 is Mitchel Heijne als leerling bij De Kok Bouwgroep gaan werken en heeft in de afgelopen twee jaar zijn opleidingen voor timmerman afgerond. Mitchel is een echte doorzetter en niets weerhoudt hem er dan ook van om zichzelf nog verder te ontwikkelen. In september start Mitchel met een 3-jarig traject waarin hij wordt opgeleid tot uitvoerder. “Vijf dagen in de week werken, twee avonden naar school en veel opdrachten thuis maken; het is soms zwaar, maar ik heb er op dit moment de motivatie voor”. Een echte doorzetter die uitdaging zoekt, dat is hoe ik Mitchel tijdens het gesprek leer kennen.

Als belangrijke waarden van De Kok Bouwgroep noemt Mitchel onderlinge gezelligheid, een stabiele organisatie en realistische en eerlijke collega’s. Zeggen waar het op staat en niet alleen zeggen wat je fout doet, maar ook wat je goed doet zorgen voor een fijne leer- en werkomgeving. Ik ben hier nou eenmaal om te leren geeft Mitchel aan.

Als je aan hem vraagt wat hij het liefst op het werk doet, geeft hij als antwoord de renovatieprojecten.  “Meer onverwachtse uitdagingen, je weet nooit wat er om de hoek komt kijken. Dat maakt renovatieprojecten zo leuk”. Het eerste project van Mitchel was het renoveren van het pand van Verhoeven in Breda. “Het is een huis wat je bijna nergens ziet, heel apart. Samen met het renoveren van een boerderij in Rijsbergen zijn dit voor mij toch wel de leukste projecten tot nu toe geweest”.

Over zijn toekomst is Mitchel nog niet helemaal uit, maar als hij nu moet aangeven wat hij over 10 tot 15 jaar doet; dan ziet hij zichzelf wel als werkvoorbereider of calculator op kantoor.

Mitchel, een timmerman die wilt blijven leren. Op zoek naar uitdaging en gemotiveerd om zijn doelen te bereiken. Een gewaardeerde leerling voor De Kok Bouwgroep!

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht