11 februari 2020

In uitvoering

Nieuw Altere Halsteren

In opdracht van Novaform Vastgoedontwikkelaars realiseren wij in totaal 51 woningen in de nieuwbouwwijk Nieuw Altere in het dorp Halsteren. Een prachtig plan met volop natuur in de omgeving, alle dagelijkse voorzieningen in de nabijheid en het bruisende Bergen op Zoom op steenworp afstand!

Twee fases
De bouw is opgedeeld in twee delen. De eerste fase bestaat uit 26 woningen, de verkoop hiervan start in maart 2020. In de tweede fase worden er nog eens 25 woningen gerealiseerd. Naar verwachting gaan ook deze woningen in het eerste half jaar van 2020 in de verkoop. De exacte planning wordt nog bekend gemaakt.

Woningen eerste fase
In de eerst fase worden circa 14 tussenwoningen, 6 twee-onder-één kap woningen en 6 hoekwoningen gerealiseerd. De architectuur van de woningen is luxe en klassiek, toch heeft iedere woning een unieke uitstraling. Zo zorgt het gebruik van verschillende gevelkleuren voor een speels en afwisselend straatbeeld. Het woningaanbod in fase twee zal vergelijkbaar zijn met dat van fase een. Meer informatie hierover volgt in de loop van 2020.

Geïnteresseerd?
Wil je wonen in het mooie Halsteren en genieten van het rustige, dorpse leven met volop natuur in de omgeving en dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, restaurants en scholen bij de hand? En de drukte van het bruisende Bergen op Zoom kunnen opzoeken wanneer je dat zelf wilt? Dan is wonen in de wijk Nieuw Altere iets voor jou!

Meer weten over dit project? Ga naar www.nieuwaltere.nl. Hier vind je onder andere informatie over de locatie, het type woningen, de kavels en indicatieve prijzen. Geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief via de projectwebsite!

 

 

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht