9 september 2020

In uitvoering

Nieuwbouw centrum Rucphen

Nieuwbouw Appartementencomplex De Vlette
Binnenkort starten we met de bouw van appartementencomplex De Vlette in het centrum van Rucphen. Een project dat we in eigen beheer ontwikkelen. Op dit moment maken we het terrein bouwrijp.

Het complex wordt gebouwd aan de Markt, tussen de Rucphense Vaartkant en de Raadhuisstraat. In totaal komen hier 34 appartementen, waarvan 18 koop- en 16 huurappartementen voor woningcorporatie Thuisvester. Daarnaast realiseren we er 2 commerciële ruimtes.

Modern, comfortabel en duurzaam
Bureau Dhondt heeft ontwerp gemaakt. De uitstraling van het complex is modern en speels onder andere door het gebruik van verschillende kleuren gevelstenen, hoge ramen en de afwisseling tussen platte- en zadeldaken. In totaal zijn er zeven typen woningen die in grootte variëren tussen 76 en 91 vierkante meter. Ieder appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer, apart toilet, een balkon of terras, een berging (inpandig/buiten) en aparte technische ruimte.

We gebruiken niet alleen duurzame materialen, we maken ook gebruik van duurzame technieken om de woningen van warmte en energie te voorzien. Zo zijn de appartementen volledig gasloos en worden ze verwarmd met een warmtepomp. En op het dak plaatsen we zonnepanelen voor het opwekken van groene stroom.

Vernieuwd centrum
Tegelijkertijd pakt Gemeente Rucphen de dorpskern aan. Het is de bedoeling dat het centrum weer een meer eigentijdse uitstraling krijgt en dat het een plek is waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Er verandert van alles. Zo wordt het dorpsplein opnieuw aangelegd, de jeu de boules banen verplaatst, er wordt een park aangelegd, de wegen krijgen nieuwe bestrating en de verkeerssituatie wordt veiliger gemaakt.

Nog één commerciële ruimte beschikbaar
Op zoek naar een commerciële ruimte in Rucphen? Er is er nog een beschikbaar! Neem contact op met Van Hassel Makelaars voor meer informatie.

Bekijk onze nieuwbouwprojecten.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht