9 mei 2019

In uitvoering

Nieuwbouw Lage Weide

In opdracht van het ASVZ mag De Kok Bouwgroep een nieuw project realiseren. Het project bestaat uit het realiseren van zes groepswoningen verdeeld over vier verschillende types en een kinderdagcentrum. Vier van de groepswoningen bestaan uit 5-onder-1 kappers en één woning is een 1-kapper.

Onze opdrachtgever, het ASVZ, is een zorgorganisatie die duurzame zorg biedt aan mensen met een verstandelijk beperking. In de zorg staan dialogen en relaties centraal. Het ASVZ vindt het belangrijk dat hun cliënten hun weg vinden in de maatschappij, maar ook dat elke cliënt zijn eigen keuzes kan maken en regie heeft over zijn eigen leven en omgeving.

In de groepswoningen zal daarom ook zorg worden aangeboden aan de cliënten van het ASVZ. De zorg zal in verschillende gradaties worden aangeboden; van groepen die redelijk zelfstandig zijn tot groepen die heel afhankelijk zijn van de hulp die hier geboden wordt. Het Kinderdagcentrum is een gebouw waar niet alleen mensen opgevangen worden die op de Lage Weide wonen maar ook mensen die in het weekend en in de avonden thuis bij hun ouders zijn.

Het project wordt in twee fases uitgevoerd. De eerste fase loopt van 19 mei 2019 tot het derde kwartaal 2020. De tweede fase zal lopen tot ongeveer het vierde kwartaal 2021.

Voor en tijdens de bouw zal er zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de natuur op de huidige locatie en met de omwonenden bij het project.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht