27 januari 2022

Nieuwbouw Populierbuurt, Gageldonk-West

In de Populierbuurt realiseren we 36 energiezuinige nieuwbouwwoningen realiseren, waarvan 18 huur in de vrije sector voor Stadlander en 18 koop. Deze komen in de plaats van de 48 duplexwoningen aan de Populierlaan die gesloopt worden.

Dit najaar starten we met bouwen. Er komen in totaal vier blokken van 9 eengezinswoningen. De twee buitenste blokken zijn huur, daartussen komen twee blokken koop. Alle woningen hebben een beukmaat van 5,4 meter breed en 9,3 meter diep. Met uitzondering van de twee buitenste huurwoningen, deze zijn iets groter. Een beukmaat van 6 meter breed en 9,3 diep.

 

Indeling

De indeling van de woningen is als volgt. Op de begane grond vind je een woonkamer met eetgedeelte en open keuken. Verder een hal met toilet. De eerste verdieping heeft een overloop, waaraan drie slaapkamers grenzen en een badkamer met toilet. De tweede verdieping kan dienen als zolder of extra kamer. Verder heeft iedere woning een eigen tuin met berging en achter de tuinen worden parkeerplaatsen gerealiseerd.

 

Wonen aan de Populierlaan?

Begin april start de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht bij Helmig Makelaardij. Neem contact op via info@helmigmakelaardij.nl of bel 0164-685925. De verhuur start begin 2023. Hiervan op de hoogte blijven? Meld je dan aan via vrijesectorhuurwoningen@stadlander.nl. Rond de zomer ontvang je meer informatie via een nieuwsbrief.

Houd ook onze website en social media goed in de gaten voor updates! Je kunt De Kok Bouwgroep volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. Wil je meer weten over andere projecten in de buurt? Ga naar www.wijmakendewijk.nl en volg de Facebookpagina Gageldonk-West.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht