25 januari 2023

In uitvoering

Nieuwbouw Uniekboxen Roosendaal

In opdracht van Uniekbox BV bouwen we 48 bedrijfsunits in 3 verzamelgebouwen, genaamd uniekboxen, op bedrijventerrein Borchwerf 2 in Roosendaal (Oud Gastel).  Het zijn veelzijdige bedrijfs- en opslagunits geschikt om bedrijfsactiviteiten te combineren. Denk aan een werkplaats met opslag en kantoor of showroom.

In oktober vorig jaar zijn we gestart met de voorbereidende werkzaamheden als grondwerk en het inrichten van de bouwplaats. Eind oktober zijn we gestart met de uitvoeringswerkzaamheden, naar verwachting kunnen we in juni opleveren. De werkzaamheden aan de drie gebouwen lopen als het ware in een treintje door.

Voortgang 

Op dit moment zitten we nog volop in de ruwbouw. De installateur heeft de installaties onder pijl aangebrecht. Verder is de begane grondvloer van gebouw 1 gelegd, zijn we gestart met de stelwerkzaamheden voor de kalkzandsteenwanden en het lijmwerk wat tot circa begin maart doorloopt. In gebouw 1 wordt later ook een houten verdiepingsvloer aangebracht. Begin februari kunnen we bij gebouw 2 en 3 starten met de dak- en gevelwerkzaamheden zoals het aanbrengen van het houtwerk boven de overhead deuren, de sandwichpanelen gevelbekleding en de dakbedekking. Eind maart kunnen we starten met de afbouwerkzaamheden.

Houd de actueelpagina in de gaten voor updates over het project Uniekboxen Roosendaal.

Contact

Op zoek naar een bouwpatner voor de realisatie van nieuwbouwprojecten onder andere bedrijfsunits, kantoren, productie- en opslaglocties, woningen, scholen en zorgwoningen? Neem contact met ons op! Naast nieuwbouw is De Kok Bouwgroep actief in renovatie, service en onderhoud. Bekijk onze projectenpagina voor onze recente werken: nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud.

 

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht