14 november 2022

Onderhoudspartner regulier vastgoed Gemeente Bergen op Zoom

Wij mogen ons de nieuwe onderhoudspartner van Gemeente Bergen op Zoom noemen! De komende twee jaar verzorgen wij het onderhoud aan alle panden, met uitzondering van de monumenten. De raamovereenkomst mag twee keer verlengd met de periode van één jaar verlengd worden.

We werken natuurlijk al jaren samen met de gemeente. Denk aan projecten als Theather de Maagd, Zwembad de Schelp, maar ook kleinere klussen aan scholen of wijkcentra. Van 2014 tot 2016 hebben we deels het correctief en preventief onderhoud aan het vatgoed mogen verzorgen. We zijn erg blij dat we deze mooie samenwerking in de komende jaren kunnen voortzetten!

Op zoek naar een flexibele onderhoudspartner voor uw vastgoed?

Neem contact met ons op. Al jaren zijn wij de vaste onderhoudspartner van diverse woningcorporaties in de regio en onder andere de ABN AMRO bank. Op alledrie onze vestigingen beschikken wij over een afdeling service en onderhoud. Onze vakmensen zijn allround inzetbaar en gaan dagelijks op pad voor reparatieverzoeken, mutatiewerkzaamheden en andere onderhoudsklussen. Daarnaast beschikken we over een storingsdienst die buiten kantoortijden en in de weekenden bereikbaar is. Dat maakt ons een flexibele partner voor het onderhoud van uw vastgoed!

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht