Ons DNA

Beloven en waarmaken is waar De Kok Bouwgroep voor staat!

Wij zijn een betrokken bouwbedrijf, actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie en service & onderhoud. Vanuit onze vestigingen in Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout bouwen wij voor bedrijven en overheden in Zuidwest Nederland. Hierbij streven we altijd naar relaties voor de lange termijn. Langdurige samenwerkingen waarin we bouwen, onderhouden en na lange tijd renoveren. Dat is wat wij voor u waarmaken!

Bij De Kok Bouwgroep werken we op een transparante manier met elkaar samen en heerst een hoge mate van onderlinge persoonlijke betrokkenheid. Betrokkenheid tussen de ruim 170 eigen medewerkers (die ook wonen in het werkgebied), het bedrijf en haar relaties. Dit zorgt voor direct persoonlijk contact en vaste contactpersonen. Voor het onderhouden van een constructieve relatie is het leren kennen en binden van onze opdrachtgevers, partners, medewerkers en de maatschappij een must.

Onze gespecialiseerde projectteams en ervaren vakmensen denken mee tijdens het gehele proces. Voorafgaand aan, tijdens én na afloop van de bouw. Specialistische diensten, werkzaamheden en producten besteden we uit, hierdoor zijn er met de jaren veel duurzame relaties ontstaan met bedrijven die onze visie op vakmanschap delen. Wij maken bij voorkeur gebruik van onze relaties uit de regio.

Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen is een belangrijk thema binnen De Kok Bouwgroep. Daaron nemen wij de onderdelen ‘People, Planet & Profit’ bij ieder project in overweging. Niet alleen duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, ook veiligheid en kwaliteit zijn prioriteit.

Wij zijn ambitieus en blijven onszelf graag ontwikkelen. Eigen concepten, ontwikkelingen en pilots (wet kwaliteitsborging) zijn dan ook dagelijks werk.