6 juni 2018

Opnieuw een opdracht voor SOR in Rotterdam

Opnieuw een opdracht voor de SOR in Rotterdam, daar zijn we trots op! Beloven en waarmaken zorgt dat onze klanten opnieuw graag met ons willen werken. De SOR kennen we van de transformatie van het zorgcentrum in Pernis. Graag stellen we ze wat beter voor.

Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam is opgericht in 1986 en helpt zo’n 7.500 huishoudens met een klein inkomen bij het vinden van een fijn en veilig thuis. SOR beschikt over 58 woongebouwen verspreid over verschillende gemeenten in de regio Rotterdam. De SOR biedt hoogwaardige woningen aan met aanvullende diensten en faciliteren zorgverlening. Een thuis voor de verschillende doelgroepen wordt gecreëerd doordat de woongebouwen aansluiten bij de diverse woonwensen. Veiligheid en duurzaamheid met acceptabele woonlasten dat is waar de SOR voor staat. De SOR hecht dan ook veel waarde aan innovatie op het gebied van duurzame technieken die de gebouwen energiezuinig, veilig en comfortabel maken.

De Nieuwe Plantage
De Nieuwe Plantage wordt omgebouwd tot een modern verpleeghuis voor persoonsgerichte en kleinschalige zorg. De renovatie is noodzakelijk door de veranderingen in de zorg. Daardoor wonen mensen langer thuis en verhuizen later en met een zwaardere behoefte pas naar een verpleeghuis. De Kok Bouwgroep zal de complete binnenzijde opnieuw inrichten.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht