Over ons

Beloven en waarmaken. Daar staan wij voor!

Wij zijn een betrokken bouwbedrijf, actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie en service & onderhoud. Vanuit onze vestigingen in Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout bouwen wij voor bedrijven en overheden (B2B) in Zuidwest Nederland. We streven altijd naar relaties voor de lange termijn. Langdurige samenwerkingen waarin we bouwen, onderhouden en na lange tijd renoveren. Wij denken en handelen daarbij altijd vanuit ons motto ‘Beloven en Waarmaken’ en we gaan voor kwaliteit!

Bij De Kok Bouwgroep werken we op een transparante manier met elkaar samen en heerst een hoge mate van onderlinge persoonlijke betrokkenheid. Betrokkenheid tussen de ruim 170 eigen medewerkers (die ook wonen in het werkgebied), het bedrijf en haar relaties. Dit zorgt voor direct persoonlijk contact en vaste contactpersonen. Voor het onderhouden van een constructieve relatie is het leren kennen en binden van onze opdrachtgevers, partners, medewerkers en de maatschappij een must.

Onze gespecialiseerde projectteams en ervaren vakmensen denken mee tijdens het gehele proces: voorafgaand aan, tijdens én na afloop van de bouw. Specialistische diensten, werkzaamheden en producten besteden we uit. Hierdoor zijn er met de jaren veel duurzame relaties ontstaan met bedrijven uit de regio die onze visie op vakmanschap delen. We zijn ambitieus. We vinden het daarom belangrijk om te investeren in ontwikkeling. De ontwikkeling van onze mensen, ons bedrijf en vernieuwende concepten.

De betrokkenheid van De Kok Bouwgroep gaat veel verder dan alleen de betrokkenheid bij onze projecten. Maatschappelijke betrokkenheid is dan ook een belangrijk thema binnen onze organisatie. Zo vinden we het belangrijk dat we de kennis en kunde van toekomstige bouwtalenten binnen onze regio houden. Wat wij hiervoor doen? We organiseren bijvoorbeeld technieklessen op basisscholen. We leiden leerlingen op en we bieden interessante stageplaatsen aan voor studenten, die vervolgens vaak bij ons blijven werken! Ook doen we graag iets moois voor een ander. Tijdens onze jaarlijkse MVO-dag zetten we ons in voor maatschappelijke projecten in de omgeving en bijvoorbeeld bij grote renovatieprojecten dragen we ook graag een steentje bij aan het aangenamer maken van de buurt.