15 mei 2023

In uitvoering

Projectbezoek Piushof, Huis van de Wijk en Centrumplan

Afgelopen vrijdag hebben we de young professionals van Bouwteam mogen ontvangen op onze projecten de revitalisatie van de Piushof en het Huis van de Wijk in Bergen op Zoom. Projectleider Guido Koolen en Cees Ploeg, senior vastgoedontwikkelaar nieuwbouw en renovatie bij Stadlander, hebben hen eerst wat meer verteld over de projecten en daarna kregen ze een rondleiding over de bouwplaats.

Lithos Bouw & Ontwikkeling heeft de bouwplaats van het project Centrumplan opengesteld. Ook hier kregen de young professionals een rondleiding. In de middag hadden de buurtbewoners en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om de projecten te bekijken. Het was een mooie dag!

Overdracht kennis en kunde
Al jaren werken we met Bouwmensen Zuidwest en Bouwschool Breda aan het opleiden van leerlingen. Daarnaast zijn we lid van Bouwteam. Bouwteam is dé partner voor hbo-onderwijs in de bouwsector. Zij ondersteunen het onderwijs onder andere bij het vormgeven van gastlessen, bedrijfsbezoeken en workshops. De teamcoach van Bouwteam helpt HBO studenten aan een passende stage in de regio bij een van de aangesloten bedrijven uit de bouwsector.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht