19 november 2021

In uitvoering

Renovatie en verduurzaming obs De Springplank en Kober kinderopvang

Kindcentrum klaar voor de toekomst

In opdracht van coöperatie BreedSaam u.a. realiseren we in Teteringen de renovatie en verduurzaming van obs De Springplank en Kober kinderopvang. Wij zijn verantwoordelijk voor de bouwkundige werkzaamheden en de coördinatie  van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige werken.

Deze week plaatsen we de bouwhekken en volgende week (47) start de sloper met de sloopwerkzaamheden. De bouwtijd is ongeveer een jaar. Tijdens onze werkzaamheden blijft het schoolgebouw in gebruik, dit vraagt om een gefaseerde projectaanpak. De uitbreiding en renovatie omvat een bruto vloeroppervlak van circa 1.900 m2.

Duurzaamheid

De renovatie en verduurzaming pakken we als volgt aan. De volledige schil wordt geïsoleerd. Dat wil zeggen het na-isoleren van de spouwmuren, het dak,  de panelen en kozijnen,  het aanbrengen van isolerende beglazing en het isoleren van leidingenwerk.  Verder wordt er wordt een lucht-water warmtepomp toegepast voor het verwarmen en koelen. We plaatsen een luchtbehandelingskast voor de centrale ventilatie en vervangen alle radiatoren.

Contact

De Kok Bouwgroep heeft veel ervaring met het bouwen voor onderwijsinstellingen. Bekijk de door ons gerealiseerde nieuwbouw- en renovatieprojecten. Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht