23 maart 2022

In uitvoering

Renovatie en verduurzaming obs De Springplank

Er wordt in Teteringen hard gewerkt aan de renovatie en verduurzaming van obs De Springplank! Omdat het schoolgebouw gedeeltelijk in gebruik blijft wordt het project uitgevoerd in 2 fases.

De afbouwwerkzaamheden van de eerste fase zijn gestart. De stukadoor is bezig, de beglazing wordt vervangen en we zijn bezig met het aftimmeren van het dak. Binnenkort starten ook de tegelzetter en schilder. Zodra de eerste fase is afgerond verhuizen de leraren en leerlingen naar het hoofdgebouw, zodat we kunnen starten met de tweede fase.

In de tweede fase renoveren en verduurzamen we de laagbouw. Er wordt een gedeelte gesloopt en er komt een stukje aanbouw. De installaties en beglazing worden vernieuwd. De werkzaamheden aan de gymzaal lopen tegelijkertijd met de eerste en tweede fase. Het dak wordt gerenoveerd, de indeling aangepast en er komt een nieuwe sportvloer.

Benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk onze nieuwbouw- en renovatieprojecten! Zie jij het wel zitten om met een team leuke collega’s mee te werken aan onze projecten in de regio? Bekijk onze openstaande vacatures.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht