15 oktober 2018

Resultaat gericht samenwerken voor RWS

Goed nieuws! De Kok Bouwgroep is samen met Bouwbedrijf Joziasse geselecteerd om een nieuwe samenwerking aan te gaan voor de komende drie jaar met RWS Partner in Wonen. Als nieuwe regiepartners mogen wij vanaf 01-01-2019 de mutaties van RWS verzorgen. Maar tot die tijd gaan we al gezamenlijk aan de slag. Afgelopen woensdag werd de intentieovereenkomst getekend en werd de samenwerking goed begonnen met een smakelijke kook-sessie.

De komende tijd stemmen we onze processen op elkaar af én op die van de eigen onderhoudsdienst van RWS. We zorgen ervoor dat de administratieve processen digitaal kunnen verlopen door het gebruik van digitale koppelingen. Hiermee versoepelen we heb proces en werken we transparant. Om de A-status van de Aedes benchmarkt te kunnen waarmaken werken we resultaat gericht samen. Als team bekijken we hoe we de kosten kunnen verlagen door het proces te optimaliseren en zorgen we ervoor dat bewoners tevreden zijn (minimaal een score van 8 op 10).

We kijken uit naar een duurzame samenwerking waarbij onze Zeeuwse partners en vaklieden hun kennis en kunde binnen de regio houden!

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht