5 november 2020

Samen houden we toekomstig bouwtalent in de regio

Bouwteam regelt voor jou een Hbo stage in de bouw
Wij vinden het belangrijk om de kennis en kunde van toekomstig bouwtalent in de regio te houden, daarom hebben wij ons aangesloten bij Bouwteam.

Bouwteam helpt hbo studenten aan een passende stage bij een van de Bouwteamleden in de regio! Bedrijven actief in de bouw. Van kleine, grote en middelgrote bouwbedrijven tot architecten- en ingenieursbureaus. Daarnaast is Bouwteam dé partner voor hbo-onderwijs in de bouwsector. Als collectief helpen we scholen bijvoorbeeld bij het vormgeven van gastlessen, bedrijfsbezoeken en workshops. Ook zorgen we voor praktijkgerichte opdrachten die goed aansluiten bij de studies. Het doel van deze nauwe samenwerking is de instroom van hbo Bouwkunde te vergroten en ervoor te zorgen dat het voorgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs beter aansluiten op het hogen beroepsonderwijs.

Afstudeerstage in de bouw?
Ben jij op zoek naar een afstudeerstage in de bouw voor de periode van 1 februari t/m 9 juli 2021? Helaas hebben wij geen stageplaatsen beschikbaar, maar je kunt terecht bij een van onze mede Bouwteamleden!

Neem contact op met Koen van Leijsen, teamcoach van Bouwteam, via koen@kiesbouwteam.nl of 06 82 29 63 46! Kijk voor meer informatie op de website van Bouwteam.

Werken bij De Kok Bouwgroep?
Bekijk onze vacature pagina.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht