8 november 2022

Samenwerkingsovereenkomst Oost West Wonen

Duurzame Ketensamenwerking
De samenwerkingsovereenkomst is getekend! Oost West Wonen, Geluk Groep en De Kok Bouwgroep slaan de handen ineen om aan de slag te gaan met de verduurzamingsopgave van huurwoningen op Goeree-Overflakkee.

In de komende vier jaar verduurzamen we samen ca. 800 huurwoningen. Dit komt neer op ruim 200 woningen per jaar. Sneller, minder risico’s, minder kosten, duurzame woningen en vooral tevreden bewoners. Dat is wat we bereiken met de Ketensamenwerking!
Dankzij deze ketensamenwerking kan Oost West Wonen zich volledig focussen op haar huurders en de spelende maatschappelijke uitdagingen, terwijl wij vanuit onze ervaring de bouwkundige zaken uit handen nemen.

Oost West Wonen werd in dit hele proces begeleid door Atriensis, onafhankelijk adviesbureau voor vraagstukken binnen de sociale huursector. Zij stelden een prijzenboek samen, hielpen bij de selectie van geschikte aannemers en ondersteunden in de offertefase.

De Kok Bouwgroep is een zeer ervaren verduurzamingspartner. In verschillende Ketensamenwerkingen met regionale woningcorporaties pakken we jaarlijks ruim 1.000 woningen aan. Wij zijn onder andere betrokken bij de planuitwerking, we verzorgen het traject van bewonersparticipatie en -communicatie en de uitvoering. Bekijk onze verduurzamingsprojecten.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht