28 juli 2022

In uitvoering

Samenwerkingsovereenkomst realisatie Essenvelt Middelburg!

In opdracht van AM Zeeland, Novaform Vastgoedontwikkelaars en Stevast Ontwikkeling realiseert De Kok Bouwgroep 21 laanwoningen voor het project Essenvelt in Middelburg.

Toekomstbestendige woningen

Essenvelt is de meest klimaatbestendige wijk in Middelburg waar je bijna energieneutraal kunt wonen. Bij de bouw wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame en circulaire materialen.

De woningen zijn gasloos, worden uitstekend geïsoleerd en standaard voorzien van duurzame installaties zoals zonnepanelen en een bodemwarmtepomp. Met de warmtepomp kan verwarmd én gekoeld kan worden. Daarnaast krijgt iedere woning een groen dak en buffervat waarin 5.000 liter regenwater opgevangen kan worden om bijvoorbeeld de tuin mee te sproeien of optioneel het toilet door te spoelen.

Aansluitend bij persoonlijke wensen en behoeften

Het ontwerp van de villa’s is gemaakt door MIX Architectuur. Iedere woning heeft een unieke uitstraling. Ook is er een uitgebreid optiepakket ontworpen, waarmee kopers hun woning aan de binnen- en buitenzijde kunnen personaliseren zodat deze past bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Onder andere opties wat betreft een uitbouw, verdiepingsopbouw en invulling kozijnen.

Er zijn in totaal 7 typen woningen. Variërend van vrijstaande villa’s tot twee-in-één- en drie-in-één villa’s. Meer informatie over de verschillende types is te vinden op www.essenvelt.nl

Wonen in Essenvelt?
De verkoop is reeds gestart! Interesse? Neem contact op met Schinkel de Weerd Makelaardij of Faasse en Fermont.

Schinkel de Weerd Makelaardij
info@schinkeldeweerd.nl
0118 – 460 300

Faasse & Fermont
info@faasse-fermont.nl
0118 – 727000

Opdrachtgevers
AM Zeeland
Novaform Vastgoedontwikkelaars
Stevast Ontwikkeling

Architect 
MIX Architectuur

Makelaars
Schinkel de Weerd Makelaardij
Faasse en Fermont

Gemeente Middelburg

 

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht