8 juni 2017

Service & onderhoud bij De Kok Bouwgroep

Als eigenaar van vastgoed wilt u er uiteraard verzekerd van zijn dat u niet alleen vandaag maar zeker ook over 10, 15 of zelfs 20 jaar nog gebruik kunt maken van uw woningen of gebouwen. Natuurlijk kan De Kok Bouwgroep u hierbij helpen. Maar heeft u ook al eens gedacht aan een oplossing voor uw urgente problemen; een brand, een lekkage, enzovoort. Onze bouwservice staat ook dan graag voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wat een service!

Planmatig onderhoud en MJOP
Laten we bij het begin beginnen. Hoe fijn is het niet als u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de conditie van uw vastgoed? Onze bouwservice afdeling specialiseert zich in het onderhoud van woningen en gebouwen, óók op de lange termijn. Hoe doen we dit? Allereerst brengen we uw gebouw geheel in kaart doormiddel van een eerste inspectie. Vervolgens stellen onze ervaringsdeskundigen een leesbaar Meer Jaren Onderhouds Plan op. Hierin kunt u precies zien welk onderdeel van uw gebouw of welke woningen, wanneer onderhoud nodig hebben en nog belangrijker, wat de kosten hiervan zijn! Door regelmatig inspecties uit te voeren zorgen we ervoor dat uw vastgoed telkens voldoet aan de gestelde kwaliteit.

Liever in control?
Natuurlijk wilt u worden ontzorgd, maar goed geïnformeerd zijn is ook belangrijk! Doordat we na onze inspectierondes een rapport opstellen kunt u precies zien wat de conditie is van bepaalde onderdelen. U kunt zelf aangeven wanneer u een onderdeel graag verbeterd ziet worden, of wat er nog even mag wachten.

Kwaliteit en ED-controls
Door te werken met een rapportage systeem van ED-controls, zorgen we ervoor dat de kwaliteit steeds gemonitord blijft. Bij een inspectie ronde kunnen we onderhoud– en of schadeaspecten digitaal vastleggen. De onderhoudsingrepen en beschadigingen die worden gesignaleerd worden vastgelegd middels een foto en gekoppeld aan de locatie. Vervolgens gaat er direct een signaal naar de betreffende medewerker om kleine mankementen gelijk te herstellen. Overige ingrepen worden in overleg uitgevoerd voor een vooraf bepaald bedrag. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

24/7
Niets is vervelender dan schade aan een woning of gebouw op een onmogelijk tijdstip. Zeker wanneer het zo snel mogelijk hersteld dient te worden. Daarom zijn wij altijd bereikbaar. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan onze ervaren medewerkers bij calamiteiten voor u klaar. Of het nu gaat om schade na een lekkage, een brand of hevige storm, u kunt op ons
rekenen! Ook bewoners van woningcorporaties kunnen 24/7 bij ons terecht. De woningcorporatie is ontzorgd en de bewoners zijn direct in contact met de juiste partij.

Ervaring
Door onze jarenlange ervaring met het onderhoud aan woningen en bedrijven én tegelijkertijd onze drive om ons te blijven ontwikkelen, zorgen we er steeds voor dat we uw vastgoed tegen een scherp tarief maar met de beste zorg kunnen onderhouden. Onze all-round servicemedewerkers helpen daar zeker aan mee. Met al hun ervaring in diverse disciplines kan uw probleem gelijk worden opgelost.

Wat nu?
Wilt u weten hoe het onderhoud voor uw vastgoed geregeld kan worden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze bouwservice vertelt u in begrijpelijke taal wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u alleen wat meer informatie, ook dan kunt u ons mailen of bellen.

info@dekokbouwgroep.nl t.a.v. A. van den Broek

 

Met de (ge)bouwservice van De Kok Bouwgroep maakt u zich nooit meer zorgen over het onderhoud van uw vastgoed. Of het nu gaat om woningen, kantoren, fabrieken, scholen of ziekenhuizen. Geen stress bij urgente zaken op onhandige tijden, maar ook geen stress over 20 jaar!

 

 

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht