14 juli 2022

In uitvoering

Start bouw De Dempo Vlissingen

Eerste paal geslagen ter ere van de start bouw

Na een intensief selectie- en ontwikkeltraject, tekenden we in september vorig jaar de overeenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van 80 sociale huurappartementen voor l’escaut woonservice. Afgelopen dinsdag hebben we gevierd dat de bouw van De Dempo in de Scheldewijk in Vlissingen van start gaat!

De eerste paal werd symbolisch geslagen door Jan Leo van Deemter, directeur-bestuurder van l’escaut, dhr. Cracau en dhr. Bertijn, beiden wethouder van de gemeente Vlissingen en Robbert van de Sande, directeur van De Kok Bouwgroep.

De Dempo

De 80 sociale huurappartementen zijn bestemd voor senioren, geschikt voor huishoudens van één of twee personen. De appartementen zijn volledig duurzaam, dat betekent lage energielasten en een hoog wooncomfort voor toekomstige bewoners. VG Architecten heeft het ontwerp zo gemaakt dat het complex mooi opgaat in de omgeving. De Scheldewijk is onderdeel van het stadsdeel Scheldekwartier, waar de scheepvaart in het verleden een hele belangrijke rol speelde. Je kunt dit nog goed terugzien.

Naar verwachting leveren we het complex eind 2023 op.

Lees ook De Dempo Vlissingen is een feit! of bekijk de website van het Scheldekwartier.

Foto’s KIEK!

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht