22 april 2022

In uitvoering

Start verkoop nieuwbouwproject Onder de Populier

Maandag 25 april aanstaande start Helmig Makelaardij met de verkoop van nieuwbouwproject Onder de Populier! 18 ruime energiezuinige eengezinswoningen aan de Populierlaan in Bergen op Zoom. Bekijk ook de projectwebsite www.onderdepopulier.nl.

๐–๐จ๐จ๐ง๐จ๐ฉ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฏ๐ฅ๐š๐ค๐ญ๐ž ๐œ๐š. ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐ฆยฒ, ๐ญ๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง๐ฐ๐จ๐ง๐ข๐ง๐  โ‚ฌ ๐Ÿ๐Ÿ—๐Ÿ•.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ก๐จ๐ž๐ค๐ฐ๐จ๐ง๐ข๐ง๐  โ‚ฌ ๐Ÿ๐Ÿ—๐Ÿ—.๐Ÿ—๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฏ.๐จ.๐ง. Schrijf je alvast in via www.helmigmakelaardij.nl

Locatie de Populierlaan

Wonen in een groene omgeving met het Piuspark en de Vijverberg-Zuid op loopafstand. Daarnaast is op loopafstand het nieuwe winkelcentrum met twee supermarkten, winkels, horeca, Huis van de Wijk en gezondheidscentrum. Het is centraal gelegen met het NS treinstation op ca. vijf loopminuten en dichtbij uitvalswegen richting A58/A4. Het is een ondernemende wijk met veel speciaalzaken. Daarbij is er ruim aanbod in onderwijs met vier scholen, waarvan twee basisscholen.

Ruime rij- en hoekwoningen

De nieuwe woningen worden ruime eengezinswoningen met standaard drie slaapkamers. Op de begane grond vind je de woonkamer met open keuken. De woning wordt voorzien van een keuken van Bruynzeel met inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping zijn er drie nette slaapkamers en een badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk. De zolder is bereikbaar met een vaste trap en biedt ruimte voor een eventuele extra slaapkamer (let op er zit standaard geen dakraam op zolder). De eerste en tweede verdieping zijn volledig voorzien van vloerverwarming die middels een lucht-/waterwarmtepomp wordt verwarmd. Standaard liggen er op het dak van iedere woning zonnepanelen die je eventueel zou kunnen uitbreiden.

Kenmerken

– Nieuwbouw
– Energiezuinig
– Woonoppervlakte ca. 113 mยฒ
– Inhoud vanaf ca. 423 mยณ
– Kaveloppervlakte vanaf ca. 108 mยฒ
– Incl. keuken, sanitair en tegelwerk
– Tuin op het noorden
– Lucht-/waterwarmtepomp
– Vloerverwarming
– Zonnepanelen
– Verwachte start bouw Q3 2022

Naast de koopwoningen komen er 18 huurwoningen. Interesse? Vanaf januari 2023 kun je je inschrijven via www.zuidwestwonen.nl!

Houd onze actueelpagina in de gaten voor updates over dit project.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht