14 december 2021

In uitvoering

Verbouwing Fysiotherapie Bredero

In opdracht van gemeente Breda realiseren we de verbouwing van fysiotherapie Bredero aan Monseigneur Nolensplein in Breda.

De praktijk is gevestigd in rijksmonument ‘Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand’. Begin 21e eeuw is de kerk aangekocht door gemeente Breda om er een Multifunctionele Accommodatie te creëren met verschillende sociale en maatschappelijke voorzieningen voor de wijk. Hier zijn onder andere gevestigd twee basisscholen, een gymzaal, een gemeenschapshuis, wijkrestaurant, inloophuis, bibliotheek, kinderopvang, bso en peuterspeelzaal.

Fysiotherapie Bredero

De Kok Bouwgroep voert de bouwkundige werkzaamheden uit. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de uitvoeringcoördinatie en het opstellen en bewaken van een gezamenlijke planning met E-installateur TES Installatietechniek en W-installateur van Dorp Installaties.

Bijzonder aan dit project, is dat het een rijksmonument betreft. Alle ingrepen in en aan het gebouw moeten daarom omkeerbaar zijn. We realiseren een entree, verschillende behandelkamers, een wachtruimte met kidscorner, sanitaire ruimte en bergruimte.

Benieuwd naar de voortgang van onze projecten? Houd onze actueelpagina in de gaten.

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht