3 maart 2023

In uitvoering

Zorgappartementen S&L Zorg Roosendaal

Een update vanaf onze bouwplaats bij project S&L Zorg in Roosendaal. De metselaar is volop bezig. De verwachting is dat hij eind deze week klaar is met het metselwerk van de eerste verdieping. Volgende week kan hij dan starten bij de tweede verdieping. Op de foto is uitspringend metselwerk te zien, een fraai detail bedacht door de architect.
 
De prefab trappenhuizen hebben we goed beschermd, zodat ze niet beschadigen door gebruik tijdens de bouwtijd. Inmiddels is de begane grond stempelvrij gemaakt. Volgende week begint de installateur hier met het aftekenen voor het aanleggen van het leidingwerk. Dit wordt op 8 maart aanstaande gekeurd door de opdrachtgever, daarna kunnen we starten met het frezen van de wanden. Verder staat volgende week het verwijderen van de stempels op de tweede verdieping op de planning en het leggen van de dakplaten. Halverwege week 11 start de dakdekker met zijn werkzaamheden.
Bekijk ook andere projecten die we voor zorginstellingen gerealiseerd hebben: nieuwbouw en renovatie.
Op zoek naar een geschikte bouwpartner voor zorgvastgoed? Wij hebben de benodigde specialistische kennis in huis. Hierdoor kunnen wij ook uitstekend meedenken in het voortraject. Bijvoorbeeld over de indeling van (flexibele) ruimtes en de toepassing van materialen. Met als doel toekomstbestendig zorgvastgoed realiseren. Functionele gebouwen die voldoen aan alle eisen en de gebruikerswensen. Neem contact met ons op»

Delen via:      

< Terug naar nieuwsoverzicht